Donnerstag, 13. Januar 2011

Penthouse in dem (katholischen) Haus

Tentokrát jen krátce a nebojte, i přes ten název je tento článek přístupný mládeži pod 18.

Jednoho krásného dne se nám na koleji na chodbě objevily různé věci. U dveří do koupelny dvě prázdné flašky od šampónu a u dveří na pánské záchody se povalovalo něco časopisu podobného. Blíže jsem to nezkoumala a doufala, že to někdo (nejlépe původní majitel) brzy uklidí. Když jsem se pak po tělocviku vrátila a chtěla si dát sprchu, jaké bylo mé překvapení. Ony věci se přesunuly do koupelny na kraj umyvadla a, jak nadpis článku napovídá, z té věci "časopisu podobné" se vyklubal skutečně pánský magazín Penthouse.

Jako nechci se nikoho dotknout, ale kluci, fakt vám stojí za to vyhazovat pět éček (kolik to stojí u nás netuším) za takový plátek, kde nejchytlavějším titulkem má být "HEISSE WASSERSPIELE IM DUET" a pak to ještě nechat povalovat v koupelně (nebo že by vzhledem k tématu byla koupelna zvolena záměrně?) ? :-D

A taky by mě zajímalo, kde se to tu vzalo. Na chodbě tu se mnou sice bydlí pět kluků, ale z toho tři jsou arabští muslimové (a ti mají přeci radši ženy zahalené, že?!), jeden kluk se tu téměř nevyskytuje a ten pátý je takový podivný Němec, který by si to kdyžtak nechal pro sebe a nedělil se s ostatními... tak nevím. Nebo že by nás tu tím sponzorovalo vedení naší katolické koleje? Pokud ano, tak se těším, až tu zanechají něco, co bude zajímavé prozměnu pro dámskou část obyvatel. :-)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen